زندگینامه: شهید هادی باغبانی در سال هزار و سیصد و شصت و دو در روستای دار بدین روشن بهنمیر، از توابع شهرستان بابلسر متولد شد. وی فرزند سوم خانواده بود. پدرش که کارمند راهآهن بوده بعد از تولد هادی، به بندر ترکمن منتقل شد و هادی دوران کودکی خود را تا شش سالگی در بندر […]
زندگینامه:
شهید هادی باغبانی در سال هزار و سیصد و شصت و دو در روستای دار بدین روشن بهنمیر، از توابع شهرستان بابلسر متولد شد. وی فرزند سوم خانواده بود. پدرش که کارمند راهآهن بوده بعد از تولد هادی، به بندر ترکمن منتقل شد و هادی دوران کودکی خود را تا شش سالگی در بندر ترکمن گذراند.
پس از انتقال پدر به فیروزکوه، هادی درسش را در فیروزکوه ادامه داد و پس از پایان دوره متوسطه، در رشته حسابداری در دانشگاه فنی کرج پذیرفته شد اما پس از مدتی تغییر رشته داده مدرک کارشناسی در رشته ارتباطات اجتماعی را از دانشگاه بوعلی تهران اخذ کرد.
علاقه هادی به هنر و بهخصوص مستندسازی موجب شد که به این راه کشیده شود.
او سابقه چند سال فعالیت مستندسازی در حوزه هنری، روایت فتح و صداوسیما داشت و این سالها با اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی همکاری میکرد.
پدر این شهید بزرگوار بعد از بازنشستگی به اتفاق خانواده به بابلسر عزیمت کرد اما هادی برای کار و تحصیل در تهران ماند.
شهید باغبانی، در سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک دختر به نام رضوانه است که در هنگام شهادت پدر تنها سه سال داشت.
شهید هادی باغبانی، خبرنگار و مستندسازی بود که از ابتدای نبرد سوریه به همراه یک گروه از مستندسازان ایرانی برای ثبت دقیق جنایات سلفیها و تکفیریها در این کشور حضور پیدا کرده بود، در تاریخ بیست و هشت مرداد نود و دو، در آخرین جنایت گروههای تروریستی مخالفان حکومت بشار در درگیریهای مناطق حاشیهای دمشق توسط تروریستهای تکفیری جبهه النصره به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید هادی باغبانی ابتدا در تاریخ سی مرداد نود و دو، در محل سکونت سابق وی در محله حکیمیه تهران و سپس در تاریخ سی و یک مرداد سال نود و دو، در زادگاه وی، شهرستان بابلسر و با حضور گسترده و حماسی امت حزبالله تشییع و در گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (ع) این شهرستان به خاک سپرده شد.
خصوصیات اخلاقی :
«هادی» به پدر و مادر و بزرگترها خیلی احترام میگذاشت؛ همیشه سعی میکرد که به پدر و مادر خود، با اینکه در «بابلسر» بودند و مسیر دور بود، سر بزند. همچنین در جمعی که غیبت کسی میشد نمینشست، یا اینکه بحث را عوض میکرد؛ لذا روی نفس خودش کار کرد و خدا هم وی را یکی از نقاط عطف انقلاب اسلامی کرد.
پدر شهید : او به نماز اول وقت بسیار اهمیت میداد. بسیار به انجام فرائض دینی اهمیت میداد. درعینحال به کار خود بسیار علاقمند بود و مدام در حال تلاش و فعالیت میبود. او یک مسلمان بکر و ناب بود.
مادر شهید : نماز و روزه و احترام به پدر و مادر از سوی فرزند شهیدم به عنوان یک الگو برای جوانان و به خصوص نزدیکانش مثال زدنی بود. خوشقلبی یکی از خصوصیات بارز پسرم بود و همیشه به اطرافیانش عشق میورزید
همسر شهید : من به شخصه چون همسرم را بسیار قبول داشتم، به رفتار و کردار او توجه می کردم؛ او تلاش می کرد، هر آنچه که اسلام گفته است را تمام و کمال اجرا کند. همیشه با هم صحبت می کردیم، در زمینه های مختلف و فکر می کنم این صحبت ها و گفت و گوها حالا به دردم می خورد، حالا که او نیست می توانم از تفکرات و عقاید او برای تربیت فرزندم استفاده کنم و آنها را هم به سمت اجرای کامل فرامین الهی سوق دهم.
برادر شهید : «هادی» سیر و منش انسانی خود را نیز ارتقاء میداد؛ وقتی پیش خودم آن دوران را مرور میکنم، یادم میآید که مثلا به نوجوانان و جوانان در مسجد محبت کرده و برای برنامههای تربیتی و ورزشی آنها تلاش میکرد و از طرفی هم سعی میکرد تا عشق و علاقه آنها را به مسجد بیشتر کند و اگر امروز شاهد این هستیم که همه مردم خصوصا جوانان در مسجد امام رضا (ع) اینگونه برای یادواره شهید «هادی باغبانی» تلاش میکنند، برای این است که وی، هم برای مسجد تلاش میکرد و هم عضو هیئت امنا بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت برای کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران محفوظ است.