سردار سرلشكر شهید دکتر حاج احمد سوداگر از فرماندهان و طراحان عملیات برجسته دوران دفاع مقدس و پایهگذار بسیاری از مراکز علمی، فرهنگی و پژوهشی پس از این دوران است، مسئولیت اطلاعات عملیات قرارگاههای قدس، کربلا، نجف و فرماندهی لشکرهای ۷ وليعصر (عج)، ۲۵ کربلا و ۲۷ محمد رسول الله (ص) ، معاون اطلاعات عملیات […]
سردار سرلشكر شهید دکتر حاج احمد سوداگر از فرماندهان و طراحان عملیات برجسته دوران دفاع مقدس و پایهگذار بسیاری از مراکز علمی، فرهنگی و پژوهشی پس از این دوران است، مسئولیت اطلاعات عملیات قرارگاههای قدس، کربلا، نجف و فرماندهی لشکرهای ۷ وليعصر (عج)، ۲۵ کربلا و ۲۷ محمد رسول الله (ص) ، معاون اطلاعات عملیات سپاه پاسداران، تاسیس دانشکده اطلاعات و امنيت سپاه و پایه گذاری کاروانهای راهیان نور تنها بخشی از مسئولیتهای اوست.آخرین یادگار او بنیانگذاری پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس است که با تلاش و جدیت بسیار و بیپایان پایههای نگاه علمی و آکادمیک به این دوران را در دانشگاههای کشور پیادهسازی نمود.
او مجدانه تلاش میکرد به همگان بفهماند در این دوران هزاران نفر-ساعت زمان صرف بررسی، تحلیل و شناساییهای مخاطره انگیز میشد تا یک عملیات طرحریزی شود و سردار سرلشکر شهید حاج احمد سوداگر در سال ۱۳۳۹ در شهر مذهبی دزفول، پایتخت مقاومت ایران، دیده به جهان گشود.
ایام تحصیل وی در مقطع متوسطه با دوران شتابگرفتن نهضت انقلاب اسلامی ایران، همزمان گردید.
ایشان دراین دوره با روحیهای پرشور، ایمان به خدا و عشق به امام خمینی(ره) به صف مردم مبارز پیوست و نقش مؤثری در سازماندهی و گسترش تظاهرات دراین شهر، علیه استبداد زمانه ایفا نمود.
او بخوبی دریافته بود که یک مجاهد مسلمان، باید پشتوانهای نظری داشته باشد تا به هنگام تهدیدها وایجاد تردیدها، تزلزلی در وی ایجاد نشود و بتواند در هنگام بحث و گفتگو درمورد اعتقادات و باورهایش بر دیگران تأثیر بگذارد.
ازاین رو، به مطالعه عمیق متون اسلامی، نظریههای انقلاب و تاریخ جنبشهای آزادیخواه پرداخت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در کنار همرزمانش نقش مؤثری در تشکیل سپاه ایفا نمود بطوریکه درسن ۱۸ سالگی از نیروهای کلیدی سپاه دزفول، بشمار میآمد.
هنگامی که گروههای ضد انقلاب به مبارزه مسلحانه بر علیه انقلاب اسلامی روی آوردند و سپاه پاسداران ناگزير به برخورد با این گروهها شد.
احمد دراین دوره تلاشهای زیادی برای ایجاد آرامش و امنیت و مقابله با این گروهها در منطقه انجام داد. در بهمـنماه سال ۱۳۶۸، درجه دو فتح را از شخص رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی وفرماندهی معظم کل قوا، دریافت نمود.در خردادماه سال ۱۳۶۹، به پاس رشادتهایشان، یک قطعه نشان درجه ۳به ایشان اعطا گردید.در تیرماه سال ۱۳۶۹، موفق به دریافت درجه سرتیپی از شخص فرمانده معظم کل قوا شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت برای کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران محفوظ است.